Volg ons!
  • Voor een afspraak kunt u bellen met de winkel 0226-312575 of boek Online►

CRYOLIPOLYSE

Nieuw bij John en Ans
CRYOLIPOLYSE,   CAVITATIE    en    RF

Snel een mooi figuur door vet te laten bevriezen!

U wilt snel een strakker figuur, maar met alleen sporten en gezonde voeding lukt het maar niet om vet te verliezen op bepaalde gebieden. Vooral de buik, benen en billen zijn zones waar vet erg lastig verdwijnt, hoe hard u ook sport en hoe gezond u ook eet. Wilt u hier iets aan doen maar ziet u het niet zitten om onder het mes te gaan? Dan is cryolipolyse de oplossing voor u.

Cryolipolyse is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen en billen.

Cryolipolyse werkt als volgt: op bepaalde plekken op uw lichaam, beter gezegd de ‘probleemzones’, worden één of meerdere machines met behandelkop geplaatst. Uw huid wordt door middel van vacuüm in de behandelkop gezogen en gekoeld. Dankzij deze onderkoeling gaan de vetcellen kristalliseren en worden ze vernietigd. Vervolgens worden ze door het lymfesysteem afgebroken en afgevoerd. Omdat uw vetcellen bij Cryolipolyse geleidelijk uw lichaam verlaten, heeft uw huid voldoende tijd zich aan te passen aan uw nieuwe contouren. Binnen enkele weken zult u de eerste resultaten al duidelijk kunnen zien!

De behandeling is geheel veilig en pijnloos, sommigen ervaren hem zelfs als ontspannend. Een cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om overgewicht te lijf te gaan, maar is zuiver gericht op plaatselijke figuurcorrectie, het aanpakken van lichaamsvet in specifieke probleemzones. Waar bij liposuctie het lichaamsvet in een keer operatief wordt verwijderd en u, naast een pijnlijk behandeld gebied, een vaak wekenlange herstelperiode hebt, wordt bij een cryolipolyse behandeling hetzelfde vet behandeld, maar dan op een zachte manier.

Cryolipolyse is nu mogelijk bij Schoonheidssalon John & Ans.

Niet alle plekken zijn bereikbaar met Crylipolyse. De oplossing daarvoor is Cavitatie. Door middel van geluidsgolven wordt eenvoudig zonder pijn. De geleuidgolvern zorgen ervoor dat de vetophopingen in beweging komen en worden afgebroken. 

Voor een afspraak kunt u bellen met de winkel 0226-312575 of boek eenvoudig zelf uw afspraak via www.1beautyafspraak.nl

 

 

MENU SHOP
   
Schoonheidssalon Over ons
Aanbiedingen Beautysalon Pedicure
Massage Mail ons
Duo behandelingen Supplementen
Behandelingen /Prijslijst Voeding
Imitate hair removal Lekker
Wittere Tanden Onze webshop
Do Terra olien Onze Folder
Aromatouch Onze winkels
Cryolipolijse Openingstijden
Detox Contact
Slimline Veilig betalen
Hotstone Webshop A-Z
Voetzonereflex Bezorgkosten
Ontspanningsmassage Tips van Nikki
Manuele lymfedrainage Homepage Webshop
Intraceuticals Webshop Levertijd