Volg ons!

TENA LADY MAXI

TENA LADY MAXI

TENA Lady Maxi met drievoudige bescherming is speciaal ontworpen voor ultieme bescherming. Deze zijdezachte verbanden zijn bijzonder zeker met InstaDRY™ Zone en anatomische pasvorm. De unieke InstaDRY technologie neemt het vocht direct op in het verband ver weg van uw huid, biedt een comfortabel gevoel en houdt u droog. Met Fresh odour control zijn ze een perfecte keuze bij regelmatig verlies van scheuten urine.

InstaDRY™ zone voor onmiddellijke absorptie

Fresh Odour Control voor meer zelfvertrouwen

Drievoudige bescherming – Drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel 

Productbeschrijving

InstaDRY™ zone voor onmiddellijke absorptie 

Dankzij TENA Lady Extra Plus met InstaDRY™ zone voor snelle absorptie voelt de gebruiker zich beschermd. Dit product biedt een droog en comfortabel gevoel.

Fresh Odour Control voor meer zelfvertrouwen 

Laat u niet tegenhouden door urineverlies! TENA Lady verband is voorzien van Fresh Odour Control. Dit is een systeem dat geurtjes neutraliseert. Dankzij TENA Lady voelt u zich fris en zeker, waar u ook mee bezig bent.

Drievoudige bescherming – Drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel 

Alle TENA Lady-producten bieden u drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Zo blijft u de gehele dag en nacht droog, beschermd en vol vertrouwen.

Dermatologisch getest 

Het volledige product is dermatologisch getest op huidveiligheid en huidvriendelijkheid

Extra zachte en droge Silky Soft toplaag voor een gezonde huid 

Alleen een droge huid blijft beschermd en geeft een fris gevoel. Daarom heeft TENA Lady verband een zachte Silky Soft laag dat vocht meteen wegvoert van de huid. Met TENA Lady verband voelt u zich altijd droog en zelfverzekerd.

TENA Lady is anatomisch gevormd voor meer discretie en comfort 

TENA Lady biedt een grote mate van bescherming, comfort en discretie. Een TENA Lady verband is anatomisch gevormd en zo ontworpen dat u zich op uw gemak voelt en op leuke dingen kunt concentreren.

Zachte elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm 

Het gaat er uiteindelijk om dat u zich zeker voelt. Daarom sluiten de elastische zijkanten van TENA Lady goed aan. Ze volgen de beweging van uw lichaam, waar u ook mee bezig bent. Met TENA Lady verband bent u vrij om vol zelfvertrouwen op pad te gaan, zonder zorgen over urineverlies.

Zacht, ademend buitenmateriaal helpt de huid gezond te houden 

TENA Lady is voorzien van zacht, ademend materiaal dat de lucht laat circuleren. Dit houdt onnodig vocht weg bij de huid, zodat deze gezond blijft. Met TENA Lady voelt u zich altijd fris.

Individueel verpakt 

Elk TENA Lady verband is individueel verpakt en daardoor gemakkelijk mee te nemen en weg te gooien. Het past probleemloos in een tasje of binnenzak.

€ 4,19 (incl. btw)